Zippo идва на българския пазар през 1991 година чрез нашата фирма Ню Лайн и Ко ООД. Търговската ни мрежа обхваща над 580 търговски точки за продажба на Zippo. Гордеем се с добрите си взаимотношения с търговците както и с многогодишната ни добра практика, което ни превърна в лидер по продажби на запалки в България. За нас от първостепенно значение е доброто развитие на пазара в България и разширяването на предлаганите от нас стоки, ето защо ние твърдо спазваме гаранциите на нашите продукти и поддържаме цени, които правят Zippo лидер в продажбите на запалки.  Ние винаги сме готови да ви предложим най-широката гама от продукти и редовни доставки на продуктите на Zippo както и на техните аксесоари и консумативи. Ние имаме най-добрите цени, гъвкава система на отстъпки и най-добрите условия и правила. За нашите клиенти ние предлагаме електрически и механични дисплеи и  рекламни материали.

Вие можете да поръчате при нас уникални запалки с Вашето фирмено лого. Ние ще удовлетворим и най-високите ви изисквания за гравиране, защото разполагаме с най-модерните технологии за брандиране върху метал познати в света. Брандирането се извършва в заводите на Zippo MFG USA.

Запалката Zippo е символ на най-доброто американско качество и традиции и ние ще продължим да вярваме, че Zippo остава най-желаната запалка в света. Използвайте всяка една запалка Zippo със съзнанието, че тя е единствена и неповторима, защото зад всяка запалка има история и ако тя се повреди ние ще я възстановим. Тя работи или ние я поправяме, без да Ви струва и цент, независимо дали запалката е на 20, 50 или 75 години – това е неповторимата Zippo гаранция.

Ню Лайн и Ко ООД е oфициален представител на Zippo MFG USA  за територията на република България, за повече информациятук.