Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!
Цветен дизайн Dragon 540, показан под множество ъгли на черен фон

ZIPPO ПОСТАВЯ ИНОВАЦИЯТА НА ПЪРВО СЪС СТАРТИРАНЕТО НА 540 ЦВЕТЕН ПЕЧАТЕН ПРОЦЕС

4 септември 2020 г. – Най-новата производствена техника на Zippo позволява за първи път декориране на всички повърхности на емблематичните ветроустойчиви запалки.

 

Емблематичната американска марка Zippo обяви пускането на чисто нов метод за по-лека декорация, 540 цвята . За първи път характерната ветроустойчива запалка може да бъде изцяло обвита от пълноцветна графика с възможно най-сложния и жив дизайн.  

В чест на най-новата си иновация, Zippo пуска четири нови дизайна, с теми, включително антична карта на пиратско съкровище, почит към ролята на марката в музиката и изкуството, както и мотив за дуел с дракон. Новите запалки се присъединяват към гамата от хиляди съществуващи дизайни на Zippo, обещавайки, че независимо от вашия вкус, има запалка Zippo за вас.  

Процесът 540 Color е разработен от вътрешния екип на Zippo от инженери и специалисти по декорация на запалки.  

Въпреки че техниките за печат и производство са се развили в продължение на повече от 90 години, откакто е създадена първата ветроустойчива запалка Zippo, цялостният дизайн и механизъм остават същите, доказвайки, че страхотният дизайн издържа изпитанието на времето. Всички ветроустойчиви запалки разполагат с емблематичния за марката 3-2-3 комин, кремъчно колело и търговската марка Zippo „click“. Вездесъщият долен печат, използван от колекционерите за проследяване и документиране на датата и производството на тяхната запалка, остава като стандарт.  

Тези нови дизайни могат да бъдат закупени заедно с колекцията вложки за запалки на Zippo . Колекцията е създадена в духа на оригиналната ветроустойчива запалка – качествен, лесен за използване продукт, на който може да се разчита.  

540-те цветни дизайна са налични за закупуване тук . Всички налични с известната гаранция на Zippo.