Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

 

Стандартни условия за доставка на стоки, поръчани в WWW.ZIPPO.BG

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че поради увеличен обем поръчки, в допълнение с натоварен график на куриерските фирми са възможни забавяния. 
Поръчки направени на 20.12.2023 и след тази дата ще бъдат обработвани и доставяни след 28.12.2023
 

  • Стандартните условия за доставка са валидни, ако не са упоменати други специални условия в методите на доставка при финализирането на поръчката.
  • ​Доставката на всички продукти, поръчани през Zippo.bg се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ, ЕКОНТ или служител на Zippo.bg (за град София).
  • Всички посочени по-долу срокове са ориентировъчни и не са гарантирани. Възможно са забавяния, породени от текущ график на куриерските компании.

 

 По време на финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност за избор на няколко варианта за доставка на поръчаните от Вас продукти:

Доставка с куриер на Zippo.bg - само за гр. София (При покупки над 39 лева - БЕЗПЛАТНА, при покупки до 39 лв. - 3.90 лв.) - Обработката на поръчката и доставката се извършва в рамките на до 2-3 работни дни от куриер, служител на Zippo.bg. Стандартната доставка при поръчка на продукти и услуги над 39 лева е БЕЗПЛАТНА, а при поръчка на продукти и услуги до 39 лева е 3.90 лв. с ДДС и се начислява към самата поръчка. Можете за заплатите своята поръчка в брой или с банкова карта (куриерите на Zippo.bg разполагат с ПОС терминали).
Доставките се издърваш до точен адрес от Понеделник до Петък, с възможност за доставка в Събота до офис на куриер. За град София предлагаме доставка и в Събота до точен адрес с наш куриер.
* Всички пратки пътуват с опция "преглед" и застраховка.

Доставка с куриерси компании СПИДИ и ЕКОНТ (При покупки над 39 лева - БЕЗПЛАТНА, при покупки до 39 лв. - 3.90 лв.) - Обработката на поръчката и доставката се извършва в рамките на до 2-3 работни дни. Стандартната доставка при поръчка на продукти и услуги над 39 лева е БЕЗПЛАТНА, а при поръчка на продукти и услуги до 39 лева е 3.90 лв. с ДДС и се начислява към самата поръчка. Можете да изберете доставка до точен адрес или доставка до офис на куриер. Можете за заплатите своята поръчка в брой или с банкова карта (куриерите на СПИДИ и ЕКОНТ разполагат с ПОС терминали)

Експресна доставка с куриер на Zippo.bg - само за гр. София (9.99 лв.) - Ако направите поръчка до 12:00 часа в работен ден, можете да изберете и опцията за експредсна доставка, която ще се извърши до 18:00 часа на същия работен ден. Услугата се предлага само за поръчки, постъпили до 12:00 часа, с адрес на доставка в гр. София. Доставката се осъществява с куриер на Zippo.bg. Таксата за експресната доставка е 9.99 лв.

 * Получаване на поръчка на място в нашия шоурум (0.00 лв.) - За всички клиенти, имащи възможността да посетят нашите магазини, ние предлагаме и опцията да получите своята поръчка магазините ни - напълно безплатно и без никакви такси за доставка. За да получите своята поръчка тя трябва да бъде предварително заявена. Получаването на поръчка от магазините ни се извършва след предварително потвърждение от служител на Zippo.bg. Получаването се осъществява в избрания от Вас обект при финализирането на поръчката - магазин "Младост 1" или магазин "Граф Игнатиев"

* Всички пратки пътуват с опция "преглед" и застраховка.