Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Плащане на поръчки направени на www.zippo.bg

 

При финализиране на поръчката ви ще можете да изберете следните опции за плащане за избраните от вас продукти:

Плащане при доставка (в брой или с карта) - Заплащате дължимата сума на куриера, който доставя вашата поръчка. Не заплащате нищо допълнително, освен сумата, отбелязана в самата поръчка (която ви е известна предварително). Можете да платите поръчката си в брой или с банкова карта при доставка.

Плащане по банков път - Заплащането на дължимата сума се извършва по банков път по посочена от Zippo.bg банкова сметка (Пен Шоп Груп ЕООД); при получаване на вашата поръчка не дължите нищо на куриера. Вашата поръчка ще бъде изпратена след получаване на сумата по сметката.

Банкова сметка на Pen Shop Group Ltd:
IBAN: BG93RZBB91551008529902
BIC: RZBBBGSF
Кей Би Си Банк България ЕАД


 Онлайн плащане с дебитна/кредитна карта MasterCard, Visa, American Express - през системата на Stripe . Избирайки този метод, ще бъдете отведени до уеб страница за финализиране на плащането. След успешно плащане започва обработката на вашата поръчка. Онлайн транзакциите се извършват в защитената страница на STRIPE, Zippo.bg не изисква и не съхранява данни за банкови карти на своите страници.


 Плащане с банкова карта през ПОС терминал в нашия магазин - Физическите ни магазини разполагат с ПОС терминал, чрез който можете да заплатите поръчката си с банкова карта.