Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Условия на кампанията Black Friday в Zippo.bg
24.11.2023 г. до 26.11.2023 г.


Във връзка с традиционната кампания Black Friday в Zippo.bg споделяме с Вас условията, койти ще са валидни по време на кампанията:

1. Период на кампанията: 3 дни от 00:00 на 24.11.2023 до 23:59 на 26.11.2023

2. Отстъпка: 30% на всички продукти. Отстъпката се начислява след добавяне на просдукт в "количката".

3. Срок на обработка и доставка: Всички направени поръчки, в периода на кампанията, ще бъдат обработвани и изпращани в срок до 10 дни, след приключването на кампанията. Всички поръчки ще започнат да се обработват и изпращат от 27.11.2023. Посоченeните срокове са ориентировъчни и са възможни забавяния. За периода на кампанията няма да има възможност за експресна доставка.

4. Наличността на продуктите не е гарантирана. Наличността на продуктите се следи автоматично на определен интервал, но поради големия интерес е възможно бързо изчерпване на количествата в периода на кампанията. По време на създаване на Вашата поръчка, не може да бъде гарантирана наличността на поръчвания продукт. В случай на поръчан продукт, който е вече изчерпан по време на кампанията, ще бъде предложен най-близкият по характеристики наличен артикул, като процентната отстъпката за съответната марка ще бъде запазена.

5. Намаленията не могат да се комбинират с други отстъпки. Процентните намаления по време на кампанията не могат да се комбинират с други отстъпки и промоции, както и карти за намаления (Vivaclub, ISIC)

6. Отстъпки във физическите ни магазиникампанията ще се проведе и в нашите физически магазини в гр. София. Предвид ограничените налични продукти в магазините, намаленията ще са валидни както за налични продукти в магазина (покупка на момента), така и за направени поръчки за доставка на продукт от сайта (доставка в магазин - 5 дни)

6. ПЕН ШОП ГРУП ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или преустанови за постоянно, по всяко време, тази специална оферта, като обяви това публично на сайта, без нуждата от предварително предупреждение.