Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

 Zippo In The Movies

Запалките Zippo са участвали в повече от 2000 филма

Ветроустойчивите запалки Zippo са се появявали в повече от 2000 филма. Във всеки жанр и всеки бюджет – от мултимилионните блокбъстъри до независимите филми – когато актьорите се нуждаят от надеждна опора, за да осветят пътя, да се измъкнат от трудна ситуация или да изтеглят напрежението, често можете да чуете безпогрешното щракване на отваряне на запалка Zippo или вижте искрата на кремъчното колело, преди надеждният жълт пламък да освети потъмнелия екран.

И не само на екрана, запалки Zippo и други продукти от семейството на Zippo, включително ножове Case, са забелязани в безброй най-гледани телевизионни предавания и предавания по кабелна телевизия, заедно с изяви в аплодирано стрийминг съдържание. От битка със зомбита до активиране на пръскачките за спиране на смъртоносен вирус във въздуха и дори само като декорация на витрина в смесен магазин, за да изглежда автентично, продуктите на Zippo често могат да натрупат повече от 10 минути време на екрана всеки сезон и са видян от милиони зрители.

С филмография, обхващаща най-малко 75 години от над 85-годишната история, не е чудно, че запалките Zippo са били давани като подаръци на екипажа и използвани като услуги на партита по награждаване. И Zippo се яви на прослушване и спечели ролята във всяка продукция – никога не успя да си проправи път в светлината на прожекторите. Ветроустойчивата запалка с гарантирана производителност ще продължи да служи като най-добър приятел на майстора на реквизита за години напред.