Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Марката Zippo датира от 1932 г., когато е създадена първата джобна запалка Zippo. Днес марката се радва на много висок процент на неподпомагана информираност в световен мащаб. Zippo инвестира значително, за да популяризира своите висококачествени продукти и да изгради световно призната марка. Zippo агресивно защитава търговската си марка, като отстоява законните си права да спре производството на запалки, които нарушават правата.

Автентични запалки Zippo се предлагат на Zippo.com, в магазина Zippo/Case Museum в Брадфорд, Пенсилвания, и чрез оторизирани търговци на дребно в повече от 160 страни по света. Запалките, които са в нарушение, са подвеждали потребителите през годините. Много фалшиви запалки изглеждат много като истинска джобна запалка Zippo. Ентусиастите на Zippo знаят, че автентичните джобни запалки Zippo носят долния печат Zippo и търговската марка Zippo, щамповани върху вложката на запалката. Известната доживотна гаранция на Zippo също придружава всяка оригинална джобна запалка Zippo. Ако забележите фалшива запалка Zippo, моля свържете се с нас незабавно.

Zippo не разрешава неразрешени промени в оригинални запалки с марка Zippo и други продукти чрез, наред с други неща, прилагането на произведения на изкуството, емблеми или други промени представляват сериозно нарушение на правата на интелектуална собственост на Zippo, които ще бъдат прилагани в съдилищата. Независимо от качеството на промените, продажбата на променения продукт под името Zippo е нарушение на търговските марки на Zippo. Световноизвестната търговска марка ZIPPO е регистрирана в главния регистър в Съединените щати и в почти всяка страна на Земята.

За допълнителна информация относно фалшифицирането посетете следните сайтове: 

Служба за патенти и търговски марки на Съединените щати
Спрете фалшификатите
Търговска камара на САЩ