Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Windproof Lighter

It works or we fix it free.™

Работи или ние го поправяме безплатно.Ние не даваме това обещание с лека ръка. Ние знаем, че зад всяка ветроустойчива запалка Zippo, изпратена за ремонт, стои собственик, който се доверява на обещанието ни да я направим отново работеща. Независимо дали ветроустойчивата запалка е на 5 години, на 15 години или на 30 години, тя ще служи като надежден източник на пламък за години напред - ние го гарантираме!

1. Подгответе запалката Zippo за изпращане

Преди да изпратите, извадете вложката от кутията и я оставете да изсъхне на въздух за два дни, така че да не съдържа повече течността на запалката.
След това вложката може се поставя обратно в кутията и цялата запалка се изпраща в ремонтната клиника
*Забележка: Вложките няма да бъдат ремонтирани. Нормалната процедура за ремонт е да се замени оригиналното вътрешно тяло с чисто ново вътрешно тяло. Оригиналът няма да бъде върнат.

2. Изпращане до българския представител на Zippo

Ако сте в България, моля изпратете го на адрес:
България
София 1750
ул. д-р Стоян Чомаков 4А
Пен Шоп Груп ООД
Задължително е да опишете проблема в пратката, както и да напишете вашите данни за контакт. Куриерските разходи са за ваша сметка. Запалките, които са за ремонт и са закупени преди повече от 2 години се изпращат в европейския сервиз. Срокът за доставка, ремонт и връщане се удължава и може да отнеме 2-3 месеца, тъй като се изпращат в насипно състояние.

Едномесечният срок за отстраняване на фабричен дефект, който е нормативно установен, важи само за продукти до 2 години от закупуването им и те трябва да бъдат закупени от България. След втората година гаранцията не е търговска, а от производителя, поради което срокът за отстраняване на повредата не е гарантиран.

Ако решите, имате възможност сами и за своя сметка да изпратите продукт за ремонт директно до Европейския сервизен център, следвайки стъпките, описани по-долу:


3. Изпращане до Zippo European Repair Clinic

Моля, включете кратка бележка с вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и описание на проблема.
Моля, изпратете цялата запалка с препоръчана поща или пратка с обявена стойност.

Адрес:
Zippo European Repair Clinic
Groendahlscher Weg 87
D-46446 Emmerich am Rhein, Германия