Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Запалване на вашия нагревател за ръце Zippo

  • Напълнете нагревателя за ръце с оригинално гориво за нагревател за ръце Zippo.
  • С капака на нагревателя за ръце, дръжте основния модул изправен с една ръка и нанесете пламък върху модула с каталитична горелка за приблизително 10 секунди, като използвате другата ръка. Запалването при първа употреба след първоначалното подаване може да отнеме повече време от очакваното и да изисква прилагане на пламък повече от един път. Пламъкът може да идва от запалка Zippo, Zippo Utility Lighter или кибрит. Следвайте инструкциите за употреба на осветителни уреди. Дръжте ръцете и дрехите си далеч от всякакъв пламък. Нагревателят за ръце загрява чрез каталитичен процес. След запалването няма пламък. Наличието на пламък при запалване показва препълване. Изгасете пламъка и оставете излишното гориво да се изпари, преди да опитате повторно запалване.
  • След като се потвърди безпламъчното запалване, сменете капака на нагревателя за ръце, след което поставете нагревателя в предоставената защитна торбичка от плат. Нагревателят за ръце трябва винаги да се поставя в предоставената защитна торбичка от плат, за да се предотврати прегряване. Вашият нагревател за ръце Zippo вече ще осигурява комфортна топлина в продължение на часове. След запалване се осигурява топлина чрез каталитичен процес без пламък.
  • Веднъж запален, няма безопасен начин да спрете нагряването. Ако е необходимо, поставете нагревателя за ръце в предоставената защитна торбичка от плат и го поставете върху огнеупорна повърхност, докато горивото се изчерпи и нагревателят за ръце е хладен на допир.


    Използвайте оригинални нагреватели за ръце Zippo и резервни горелки