Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Да започваме

Ветроустойчивата запалка Zippo е повече от запалка, тя е истинска американска икона. От безпогрешното щракане до качеството на материала, вие със сигурност ще се наслаждавате на вашата запалка Zippo дълги години напред.

За да започнете да използвате вашата ветроустойчива запалка и за да сме сигурни, че получавате възможно най-доброто представяне от нея, ние ще прегледаме всичко - от съдържанието на опаковката до важни съвети за безопасност.

Вътре в опаковката или пъхнато вътре в капака, за версиите с подаръчна кутия, ще намерите Ръководство с инструкции. Важно е да го прочетете внимателно преди употреба.

Вашата запалка е подкрепена от световноизвестната гаранция Zippo, тя работи или ние я поправяме безплатно (куриерските услуги не се покриват от безплатното поправяне).
Ако имате някакви въпроси относно работата на вашата запалка или за да получите сервиз, посетете нашата страница за ремонти или ни се обадете на 0875 325 158Използвайте оригинални Zippo консумативи - бензин, камъчета и фитили