Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Нагревателят за ръце Zippo

Искате да пренесете вашите приключения на открито на следващото (по-топло) ниво? Запознайте се с нагревателя за ръце Zippo , наличен в 12-часови и 6-часови модели. Когато сте на открито, вие сте концентрирани. Независимо дали сте на лов, риболов, къмпинг или просто се наслаждавате на ледено време с пъпките си, не искате разсейване като студени ръце.Често задавани въпроси

Моят нагревател за ръце не се нагрява много, какво да правя?

  • Внимателно, за да не се изгорите, проверете горелката. Трябва да пасва плътно.
  • Горелката може да не се е запалила правилно. Повторете инструкциите за запалването.
  • Уверете се, че има достатъчно течност за запалка в нагревателя за ръце. Течността от запалката ще се изпари дори когато нагревател за ръце не се използва.
  • Горелката може да се нуждае от смяна. Горелките се нуждаят от подмяна след приблизително 70 употреби.

Как да спра нагревателя за ръце от нагряване?

След като Zippo 12-Hour Hand Warmer бъде запален, няма начин да се спре нагряването. Ако е необходимо, поставете нагревателя за ръце в торбата и го поставете върху огнеупорна повърхност, докато горивото се изчерпи и нагревателят за ръце стане хладен на допир.

Нуждае ли се нагревателят за ръце от кислород, за да работи?

Да, Zippo Hand Warmer се нуждае от кислород, за да се осъществи процесът на нагряване. Чантата регулира количеството кислород. Не го използвайте без предоставената торбичка, защото ще стане твърде горещо.

Трябва ли да използвам предоставената торбичка?

Да, Калъфчето регулира количеството кислород и по този начин регулира температурата на нагревателя за ръце. Без торбичката нагревателят за ръце може да се нагорещи и да причини нараняване или пожар.

Колко време трае едно пълнене или колко често трябва да се презарежда?

  • 6-часовият нагревател за ръце, когато се напълни с гориво с помощта на пластмасовата чаша, напълнена до долната линия, ще загрее до 6 часа. Може да остане запален малко по-малко или по-дълго в зависимост от много фактори. Винаги се уверявайте, че нагревателят за ръце е хладен на допир, преди да го приберете. Поставете го върху огнеупорна повърхност, ако все още е топъл.
  • 12-часовият нагревател за ръце, когато се напълни с гориво с пластмасова чаша, напълнена до горната линия, ще загрее до 12 часа. Можете също така да напълните пластмасовата чаша до долната линия и тя ще осигури топлина до 6 часа. Може да остане запален малко по-малко или по-дълго в зависимост от много фактори. Винаги се уверявайте, че нагревателят за ръце е хладен на допир, преди да го приберете. Поставете го върху огнеупорна повърхност, ако все още е топъл.


Използвайте оригиналeн бензин Zippo и резервна горелка Zippo