Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Как да използвате код за разпродажба, промоция или отстъпка

Промоционалните кодове на Zippo обикновено се отпечатват с удебелен шрифт, главни букви и могат да бъдат намерени на Zippo.bg, имейл и други маркетингови платформи.

За да получите промоцията, следвайте тези лесни стъпки:

 • Въведете промоционалния код точно както виждате в полето, отбелязано с „карта за подарък или код за отстъпка“ над сумите от дясната страна на страницата по време на плащане.
 • Щракнете върху бутона „приложи“, за да активирате промоционалния код и той да бъде приложен към вашата поръчка.

  Уверете се, че вашата поръчка отговаря на всички изисквания на специалната промоционална оферта. Например, ако офертата показва, че трябва да имате минимална покупка от 50,00, промоционалният код няма да бъде приложен към поръчката, ако общата ви сума (преди доставка и данъци) е по-малка от посочената сума.

   


  Политика за разпродажба, промоция или код за отстъпка

  За поръчка е разрешен само един (1) валиден код на отстъпка. Поръчката трябва да надвишава посочената минимална стойност на поръчката, за да приложите офертата. Минималната стойност на поръчката не включва доставка, подаръчни карти и допълнителни такси. Трябва да сте навършили 18 години, за да закупите. Всички оферти и кодове са в зависимост от наличността. Офертите и кодовете НЕ са валидни за предишни или бъдещи покупки. Офертата не може да бъде осребрена за пари или парични еквиваленти. Офертите подлежат на промяна без предизвестие и могат да бъдат спрени или прекратени по всяко време. Всички покупки подлежат на допълнителна оторизация преди обработка и проверка на кредитната карта, ако е използвана такава. Запазваме си правото да анулираме всяка поръчка, в случай на съмнения за злоупотреба и опит за измама с чужди средства и лични данни.

   


  ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛИЯ САЙТ

  Освен ако изрично не е посочено друго, офертите за безплатна доставка са валидни САМО при СТАНДАРТНА ДОСТАВКА. За всички условия за доставка, вижте информация за доставка и обработка за повече информация. 


  ОФЕРТИ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Освен ако изрично не е посочено друго, офертите за безплатна доставка са валидни САМО при СТАНДАРТНА ДОСТАВКА при покупка на минимум 39 лв.. Всички условия за доставка, вижте на информацията за доставка и обработка.  Поръчката трябва да надвишава посочената минимална стойност в промоцията, преди да бъдат начислени таксата за доставка и след прилагане на отстъпки за продукти, за да се класира за безплатна доставка.


  ОФЕРТИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ПОДАРЪЦИ

  Всички оферти за безплатен подарък могат да бъдат приложени само веднъж за един безплатен подарък на човек. Потребителят е отговорен за всички такси за доставка и приложимите данъци, както се изисква от държавните закони. Не може да се комбинира с отстъпки за други стоки. В случай, че желаете да върнете покупката си в законодия срок от 14 дни, то трябва да бъда върната, задно с получените подаръци (ако е приложимо за Вашата поръчка)


  ОФЕРТИ ЗА ПРОЦЕНТ НАМАЛЕНИЕ

  Кодовете са валидни само за определени продукти или колекция. Може да се прилагат някои изключения. Промо кодът може да се появи на отделен ред в касата, а не в продуктовата линия. Офертите не са валидни за ограничени издания на Zippo колекционерски предмети, освен ако не е изрично посочено. Не може да се комбинира с отстъпки за други стоки.


  ОФЕРТИ ЗА ФИКСИРАНИ СУМИ

  Кодовете са валидни само за определени продукти или колекция. Може да се прилагат някои изключения. Промо кодът може да се появи на отделен ред в касата, а не в продуктовата линия. Офертите не са валидни за ограничени издания на Zippo колекционерски предмети или персонализирани запалки, освен ако не е изрично посочено. Не може да се комбинира с отстъпки за други стоки.