Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Осребряване на Zippo eGift Card

Ако сте получили Zippo eGift Card, можете да я използвате, за да платите цялата или част от вашата поръчка в Zippo.bg.

За да приложите вашата eGift карта като плащане за вашата поръчка, въведете номера на eGift картата в полето „Карта за подарък или код за отстъпка“ над общите суми от дясната страна на страницата по време на плащане.

Ако балансът на eGift Card не покрива цялата цена на вашата поръчка, вие също ще трябва да въведете информация за кредитната карта, за да завършите покупката си. Вашата кредитна карта ще бъде таксувана само за оставащия баланс от поръчката.

Zippo eGift Cards са валидни само в Zippo.bg и не се приемат от търговците на дребно.


Поръчка на eGift Card

eGift картите ще бъдат изпратени по имейл след получаване на плащането. Ако поръчката на вашата eGift Card НЕ включва закупуване на други стоки, плащането ви ще бъде обработено нормално и ще получите своята eGift Card на своя имейл адрес. Ако поръчката ви за eGift Card включва закупуването на други стоки, плащането ви ще бъде обработено и вашата eGift карта ще бъде изпратена по имейл, след като цялата ви поръчка бъде изпратена. Моля, имайте предвид, че ако вашата поръчка включва персонализиран продукт, доставката на цялата поръчка, включително eGift Card, ще отнеме до 5 дни.

(Моля, имайте предвид, че ако искате да получите своята eGift Card възможно най-бързо, най-добре е да закупите eGift карти и други стоки отделно.)