Безплатна доставка за поръчки над 39 лв.!

Правила и условия

1. Zippo eGift Cards могат да се използват за закупуване на всичко, което се предлага за продажба на Zippo.bg с изключение на eGift Cards, освен ако не е забранено от закона във вашата юрисдикция.

2. Множество Zippo eGift карти могат да се използват за вашата покупка по време на плащане. Ако сумата на вашата карта(и) Zippo eGift НЕ покрива общата сума на поръчката, трябва да платите остатъка с валидна кредитна карта.

3. Ако сумата на вашата Zippo eGift Card е ПОВЕЧЕ от общата сума, салдото ще бъде съхранено в акаунта ви за eGift Card и можете да го приложите към следващата си покупка.

4. eGift картите ще бъдат изпратени по имейл след получаване на плащането. Ако поръчката на вашата eGift Card НЕ включва закупуване на други стоки, плащането ви ще бъде обработено нормално и ще получите своята eGift Card на своя имейл адрес. Ако поръчката ви за eGift Card включва закупуването на други стоки, плащането ви ще бъде обработено и вашата eGift карта ще бъде изпратена по имейл, след като цялата ви поръчка бъде изпратена. Моля, имайте предвид, че ако вашата поръчка включва персонализиран продукт, доставката на цялата поръчка, включително eGift Card, ще отнеме до 15 дни. (Моля, имайте предвид, че ако искате да получите своята eGift карта възможно най-бързо, най-добре е да закупите eGift карти и други стоки отделно.)

5. Zippo eGift Cards не изтича.

6. Zippo eGift Cards нямат пасив, неактивност или такси за обслужване.

7. Картите Zippo eGift не могат да се прехвърлят, не се възстановяват и не могат да се обменят срещу пари в брой, освен ако не се изисква друго от закона.

8. Zippo има право да анулира поръчки на Zippo eGift Card, получени чрез измама.

9. При закупуване на Zippo eGift Card не се начислява данък върху продажбите, но приложимият данък върху продажбите ще бъде начислен, ако за плащане на вашата покупка се използва eGift Card.

10. Zippo не носи отговорност за изгубени или откраднати карти Zippo eGift.

11. Ако стока, закупена с Zippo eGift Card, бъде върната за кредит и одобрена от Zippo, вашето възстановяване ще бъде кредитирано на eGift Card при приемане на връщането. Ако оригиналната поръчка е била платена с кредитна карта и eGift Card, кредитната карта ще бъде първо кредитирана до първоначалната таксувана сума и всеки оставащ дължим кредит ще бъде възстановен на eGift Card, без да надвишава първоначалната сума на eGift Card.

12. Тези Правила и условия на Zippo eGift Cards се уреждат от законите на Пенсилвания. Използването от ваша страна на Zippo eGift Card представлява приемане на тези Правила и условия.

13. За въпроси относно Zippo eGift Cards, свържете се с нас от понеделник до петък, 8:00 ч. - 16:30 ч. EST.

14. Zippo eGift Cards се издават в левови фондове.